Lessen in Den Haag

Natuurlijk gaat er niets boven échte les, van een échte docent(e) aan wie je alles kunt vragen, die je motiveert en met wie je kunt sparren.
Centraal in de lessen staan luister-en spreekvaardigheid, omdat hoe je het ook wendt of keert, de meeste cursisten uiteindelijk daarvoor op les komen. Het leren verstaan en begrijpen, maar ook het spreken van de taal zijn lastig en krijgen daarom veel aandacht.
Dàt is Grieks voor mij! heeft de beschikking over goed bereikbare lesruimte in Den Haag. Hier wordt aan zowel kleinere als grotere groepen lesgegeven op diverse niveau’s. Er wordt gebruikt gemaakt van de modernste technieken zoals smartboard en internet. Hierdoor zijn lesmogelijkheden zoals spraak gestuurd typen mogelijk. Hierbij wordt gelijktijdig het gesproken Grieks geprojecteerd op het digiboard (smartboard) in de vorm van ondertiteling. Voor uitgebreide informatie klik op de knop GrieksDenHaag of wil je je inschrijven klik op de knop “inschrijven” hiernaast.

GrieksDenHaag

Locatie: Stichting Het Klokhuis, Celebesstraat 4, 2585 TJ Den Haag. Na 17.00 uur ‘s avonds gratis parkeergelegenheid in de omgeving

Dàt is Grieks voor mij!

Algemene Voorwaarden