E-book Dàt is Grieks voor mij!

Of je nu alleen het alfabet wilt leren of je je verder wilt verdiepen in het Grieks, alles kan met het e-book. En alles in jouw tempo. Op elke pagina vind je aanklikbare geluidsbestandjes: zo hoef je niet op een website naar de uitspraak te zoeken of cd’s op te zetten. Van alle gemakken voorzien. En o ja, naast de uitleg over de taal die op een laagdrempelige manier wordt gegeven, vind je ook nog allerlei leuke wetenswaardigheden over het Grieks.

Daarnaast kun je het e-book ook gebruiken als echt studieboek: laagdrempelig voor de beginner, uitdagend voor de meer gevorderde cursist. Vol met oefeningen inclusief de antwoorden/uitleg. Voor slechts € 27,50 (eenmalige betaling) te koop via www.grieksonline.nl. Betalen doe je via Ideal of Bancontact.

Wil je eerst even in het boek kunnen bladeren? Dat kan! We bieden een gratis proefperiode aan van 2 dagen van het Nederlandstalige e-book Dàt is Grieks voor mij!
Ga naar www.grieksonline.nl en druk op de groene knop om 2 dagen alles gratis uit te proberen.

NIEUW! NIEUW! NIEUW!

Je merkt het al! We zijn er zelf helemaal enthousiast van geworden en vullen het e-book steeds verder aan. Onlangs is er een geheel nieuw hoofdstuk “Vakantie!” toegevoegd waar je ruim 80 handige vakantiezinnetjes en woordjes kunt vinden, uiteraard met geluidsbestanden! En dit zal vermoedelijk nog niet de laatste verandering zijn! Toen we het filmpje maakten was deze aanvulling er nog niet.