Online

Om een taal goed te leren spreken, moet je hem ook goed leren verstaan. Het een kan niet zonder het andere. Naast het leren van woordjes en grammatica is het erg belangrijk om over goed luistermateriaal te beschikken. Maar wat is goed luistermateriaal? Goed luistermateriaal is luistermateriaal dat past bij het niveau waarop je aan het leren bent. Ben je een beginnende cursist dan is het vooral van belang dat het niet te snel gaat en dat je het gesprokene kunt volgen en begrijpen én kunt nazeggen.
Dàt is Grieks voor mij! heeft onder de naam Grieksonline interactief les-en spelmateriaal Nieuwgrieks op de markt gebracht. Hier vind je allerlei moderne applicaties waar je op speelse wijze woorden en zinnen kunt leren. Er zijn zowel koop- als gratis modules verkrijgbaar. Neem eens een kijkje via onderstaande knop:

Nieuw is het e-book of beter het Online-book Dàt is Grieks voor mij! dat een handige combinatie is van een boek en online beeld-en geluidsmateriaal. Nog nooit was leren zo leuk! Deze online-methode is uitermate geschikt voor zelfstudie. Voor slechts e.27,50 (eenmalige betaling) kun jij je reis beginnen. Geinteresseerd geworden? Kijk eens naar onderstaand filmpje:

 

 

Grieksonline

 

Dàt is Grieks voor mij!