E-book Dàt is Grieks voor mij!

Of je nu alleen het alfabet wilt leren of je je verder wilt verdiepen in het Grieks, alles kan met het e-book. En alles in jouw tempo. Op elke pagina vind je aanklikbare geluidsbestandjes: zo hoef je niet op een website naar de uitspraak te zoeken of cd’s op te zetten. Van alle gemakken voorzien. En o ja, naast de uitleg over de taal die op een laagdrempelige manier wordt gegeven, vind je ook nog allerlei leuke wetenswaardigheden over het Grieks.

Daarnaast kun je het e-book ook gebruiken als echt studieboek: laagdrempelig voor de beginner, uitdagend voor de meer gevorderde cursist. Vol met oefeningen inclusief de antwoorden/uitleg. Te koop via www.grieksonline.nl. Betalen doe je via Ideal of Bancontact. Normale prijs: € 19,99 alleen vanaf 1 april toten met 30 april 2024 i.v.m. het 20-jarig bestaan van Dàt is Grieks voor mij! met 20% korting nogmaar slechts € 16,00!

Wil je eerst even in het boek kunnen bladeren? Dat kan! We bieden een gratis proefperiode aan van 2 dagen van het Nederlandstalige e-book Dàt is Grieks voor mij!
Ga naar www.grieksonline.nl en druk op de groene knop om 2 dagen alles gratis uit te proberen.

NIEUW! NIEUW! NIEUW!

Nu beschikbaar: een unieke ALFABET-Module! Het leukste van deze module is dat het voor elk wat wils heeft én dat het nagenoeg op alle telefoons en tablets te gebruiken is. Je kunt van letter naar letter gaan, maar ook tussendoor van route veranderen, van de hoofdletters bijvoorbeeld naar de kleine letters, combinatieletters, oefenen of wat je ook maar wilt. Je kunt via de Beginpagina zelf bepalen wat je wilt doen. En wist je dat je met méér dan 200 woorden kunt oefenen? Daarnaast geeft het ook leuke informatie over de herkomst van veel woorden.
www.grieksonline.nl/course/alfabet

 

 

Je merkt het al! We zijn er zelf helemaal enthousiast van geworden en vullen het e-book steeds verder aan. Onlangs is er een geheel nieuw hoofdstuk “Vakantie!” toegevoegd waar je ruim 80 handige vakantiezinnetjes en woordjes kunt vinden, uiteraard met geluidsbestanden! En dit zal vermoedelijk nog niet de laatste verandering zijn! Toen we het filmpje maakten was deze aanvulling er nog niet.